Chromebook 13 CB5-311-T9VQ NX.MPREC.005

Chromebook 13 CB5-311-T9VQ NX.MPREC.005

 

ACER Chromebook 13 predstavuje ideálne riešenie, ak veľa pracujete a zároveň potrebujete byť ultra mobilný. Tento špičkový notebook disponuje veľkou výdržou batérie na jedno nabitie.


Vďaka rýchlemu bezdrôtovému pripojeniu 802.11ac sa jednoducho pripojíte k potrebným aplikáciám, nech ste kdekoľvek. Toto najnovšie bezdrôtové pripojenie je až trikrát rýchlejšie než predchádzajúce generácie bezdrôtových technológií.


Acer Chromebook 13 s displejom v rozlíšení HD a s pomerom strán 16:9 dopraje vašim očiam pôžitok z každého uhla. Aj tie najmenšie detaily budú dokonale zobrazené.


Nadchne aj svojimi kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou, ktorá vám zaistí jednoduché prenášanie. Dizajn ACER Chromebook 13 je elegantný s čistými líniami a v snehobielom farebnom prevedení. Navyše, disponuje dizajnom bez ventilátora, čo vám zaistí úplne nehlučnú prevádzku s nulovými zvukovými emisiami. Pri vašej práci vás nebude nič rušiť.


Myslí aj na to, ak potrebujete začať pracovať okamžite, ACER Chromebook 13 sa totiž sputí už za 8 sekúnd, vďaka čomu menej čakáte a viac pracujete.

About the Author

admin administrator

Leave a Reply